Meer

Voedingsplan

Aandacht besteden aan de microvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, zal je een sterker fundament geven voor je gezondheid en levenskwaliteit van de toekomst.

Voedingsplan

Het is in het algemeen veel makkelijker om te vertellen wat ongezond is, dan om de vraag te beantwoorden welk type voedingspatroon het meest past bij jou. Dat komt door individuele genetische verschillen. Deze verschillen zijn bepalend voor de geschiktheid van een specifiek voedings-plan voor ons lichaam.

Dit is de reden waarom een voedingspatroon voor één persoon zeer succesvol kan zijn, maar totaal niet past bij een ander of daar zelfs negatieve gevolgen kan geven. Het voedingsplan dat we je in jouw DNA rapport aanbevelen is dus gebaseerd op jouw genetische aanleg. Het voedingsplan op basis van jouw DNA houdt rekening met jouw individuele kenmerken en behoeften en stelt je in staat te eten wat niet alleen bij jouw lichaam past, maar ook wat het echt nodig heeft.

Voedingspatroon

Achterin jouw DNA rapport staan aanbevelingen om optimaal aan jouw gepersonaliseerde voedingspatroon te voldoen.

Zo kan je hier jouw optimale calorie inname nalezen. Tevens wordt jouw dagelijkse inname passend bij jouw genetisch profiel weergegeven in een overzicht.