Meer

Hoe werkt het?

In slechts 3 eenvoudige stappen ben jij dichter bij een betere versie van jezelf. Van DNA -afname tot je meest persoonlijke advies, wij staan voor je klaar
 • 1

  METEN

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam. Voor het wangslijm ontvang je een DNA-collector kit. De kenmerken van jouw brein en lichaam bepalen we via twee online vragenlijsten.

  LEES MEER
 • 2

  WETEN

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit. Onze uitleg en adviezen zijn zorgvuldig omschreven en bieden je een groot aantal praktische mogelijkheden om een betere versie van jezelf te worden.

  LEES MEER
 • 3

  DOEN

  Na ontvangst van jouw persoonlijke advies is het tijd om aan de slag te gaan. Dit kan je geheel zelf doen óf met onze hulp.

  LEES MEER

Onze Genecoach expert legt uit

Dirk Zoutewelle, 'Jouw DNA analyse wordt gebruikt voor het herkennen van risicofactoren voor je gezondheid. Onthoud; het hebben van een genetische aanleg is geen garantie voor het ontstaan van ziekte. De genen waar we je aanleg van analyseren zijn namelijk positief te beïnvloeden door o.a. leefstijlfactoren, voeding, fysieke inspanning en waar nodig voedingssuppletie. Als je weet waar je genetische aanleg ongunstig is, dan ligt daar juist de mogelijkheid om gezondheidsrisico's te verminderen en het functioneren van je lichaam en brein te verbeteren.'

Jouw rapport bestaat uit vijf hoofdstukken die in verschillende thema's de belangrijkste elementen van jouw persoonlijke aandachtsgebieden met betrekking tot je leefstijl, voeding en beweging weergeven.

Genoemd in

Womens Health Black
De telegraaf black
Elsevier
HeartLife Black
Start vandaag
for a better you
Start vandaag