Meer

Maatregelen

Momenteel zijn er door het RIVM verscheidene maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Ook bij Genecoach zijn wij ons bewust van het belang van gezondheid. Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Graag laten wij je weten dat de werkzaamheden bij Genecoach ondanks deze maatregelen gewoon door gaan, echter nemen wij ook onze maatregelen en heeft dit soms consequenties voor de doorlooptijd.

Aanvraag DNA collector kit / verwerken sample

Doe je een aanvraag voor een DNA collector kit dan doen wij ons best om jouw aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.

Het insturen van DNA samples is gewoon mogelijk. Het verwerken van het DNA sample zal echter met enkele dagen vertraagd worden. Om te voorkomen dat er onverhoopt materiaal op het DNA sample zit waar één van onze medewerkers mee besmet kan raken, laten wij het DNA sample uit voorzorg enkele dagen liggen, voordat wij het verwerken en naar het lab versturen. Het virus kan buiten een gastheer slechts enkele dagen overleven. Door deze bewuste vertragingsmaatregel is er geen gevaar voor onze medewerkers.

Bestellen DNA collector kit

Analysetermijn

Zodra het DNA sample is verwerkt en naar het lab wordt verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail. De analyses bij het lab vinden gewoon plaats. Echter ontstaat hier ook een vertraging. Wij doen ons uiterste best om de DNA rapporten z.s.m. toe te sturen na analyse. Houd er rekening mee dat het dus langer kan duren dan de gebruikelijke termijn die je van ons gewend bent. Reken nu op zeker 8 weken analysetermijn.

Wil je contact met één van onze medewerkers?

Omdat veel van onze medewerkers nu thuis werken is Genecoach het snelst en makkelijkst per e-mail (info@genecoach.nl) te bereiken. Mocht je toch telefonisch contact willen, dan kan dat uiteraard op 0341-743994 en dan verbinden wij je door met de juiste collega.

Mocht er iets wijzigen in de bovenstaande situatie, dan zullen wij je informeren. Houd onze website en social media accounts in de gaten.

Opleidingen in DNA

Genecoach organiseert in samenwerking met de CellCare Academy meerdere keren per jaar opleidingen in DNA zoals de Masterclass Nutrigenomics en de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced. Wegens het coronavirus zijn momenteel de lesdagen van de CellCare Academy komen te vervallen.

Wij houden je op de hoogte wanneer wij weer nieuwe data inplannen.
Voor nu wensen wij je ieder geval veel gezondheid toe!

Naar de website van CellCare Academy