Meer

Masterclass Nutrigenomics

CellCare Academy biedt gezondheidsprofessionals educatie op het gebied van nutrigenomics en physiogenomics. Meerdere keren per jaar wordt er, in samenwerking met Genecoach, een driedaagse Masterclass Nutrigenomics gegeven.

Genetisch profiel

Nutrigenomics is de techniek van de toekomst. Er zijn miljarden geïnvesteerd naar het menselijk genoom en daar plukken we nu de vruchten van. De komende jaren verwachten we dat DNA een belangrijke rol gaat vervullen in nieuwe gezondheid strategieën. Genetisch profileren kan worden beschouwd als een brug tussen gezondheidswetenschap en functionele geneeskunde. Een genetisch profiel is niet bedoel als diagnostiek, maar om de werking van een aantal primaire stofwisselingsprocessen in hun werking te kunnen "lezen" om daarmee verbanden te kunnen leggen met gezondheid van zowel het verleden, het heden als voor de toekomst.

Onze Masterclass

Tijdens de 3-daagse Masterclass Nutrigenomics word je opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit DNA rapporten te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's. Het DNA plan van Genecoach is uniek in zijn soort en momenteel de meest vooruitstrevende en best onderbouwde test op het gebied van genetisch onderzoek.

Het Genecoach DNA rapport geeft je aan de hand van ruim 120 geselecteerde genen onder meer informatie over:

 • Ideale voedingsverhouding van koolhydraten, vetten en eiwitten
 • Optimalisatie breinprestaties
 • Relevante stofwisselingsprocessen
 • Verbetering fysieke prestaties
 • Detoxificatie capaciteit
 • Ontstekingsgevoeligheid
Meer informatie over Genecoach

Tijdens de Masterclass leer je:

  • het volledige DNA rapport te interpreteren
  • het DNA rapport verder uit te werken
  • het DNA rapport en de genetische informatie te koppelen aan het klachtenbeeld van je cliënt
  • de informatie uit het DNA rapport te vertalen naar zeer persoonlijke, epigenetische herstelprogramma’s

  Meer informatie?

  Voor meer informatie en het inschrijven voor de Masterclass Nutrigenomics ga je naar de website van CellCare Academy

  Naar de website van CellCare Academy

  Praktijkdag Nutrigenomics "Advanced"

  Heb je de Masterclass Nutrigenomics al bij ons gevolgd en werk je al met Genecoach? Dan is de Praktijkdag Nutrigenomics iets voor jou.

  Tijdens deze training word je als Genecoach Professional verder opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit het DNA Rapport te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's.

  Gedurende deze training zullen we uitgebreid stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van genetica en in het bijzonder nutrigenomics. Tevens zullen we de nieuwste ontwikkelingen van het DNA rapport met jullie bespreken.

  Meer informatie
  website CellCare
  for a better you
  website CellCare