Meer

Onze Methode

Wij begrijpen dat het wellicht spannend is om jouw DNA af te staan voor een analyse. Graag vertellen wij jou daarom meer over hoe wij werken zodat jij helemaal voorbereid bent voordat jij jouw DNA plan aanvraagt.

Je vraagt een DNA plan (original of premium aan) maar hoe gaat het daarna verder? Welke stappen zijn er van aanvraag tot je het rapport ontvangt.

 • 1

  AANVRAAG

  Na aanvraag ontvang jij in 2 werkdagen jouw DNA collector kit

 • 2

  SAMPLE

  Je neemt een wangslijmsample af volgens de instructies

 • 3

  LABORATORIUM

  Na ontvangst sturen wij jouw sample door naar het laboratorium

 • 4

  VRAGENLIJSTEN

  Wanneer je een premium plan hebt aangevraagd, ontvang je 2 vragenlijsten (body- en brain index) per e-mail

 • 5

  RESULTAAT

  Na 6 weken ontvang jij jouw resultaten in een digitaal rapport inclusief persoonlijke adviezen

Hoe worden mijn genen geanalyseerd?

Door het afnemen van een wangslijmsample blijven jouw cellen met jouw genetische informatie achter op een speciaal borsteltje. Dit wordt opgestuurd naar een laboratorium dat gespecialiseerd is in het analyseren van DNA. Dit laboratorium valt onder de strenge Europese regels voor privacy. Jouw genetische resultaten worden omgezet in DNA lettercodes. Met deze lettercodes maken wij jouw persoonlijke rapport.

Jouw rapport

Bij Genecoach krijg je een digitaal rapport met jouw genetische resultaten, achtergronden en voedingsinformatie. Jouw persoonlijke rapport bevat 5 overzichtelijke hoofdstukken waarin 60 onderdelen worden gerapporteerd met jouw persoonlijke resultaten en jouw persoonlijke aanbevelingen. Per onderdeel ontvang je een overzichtelijke rapportage met praktische verbeterpunten.

Hieronder zie je de 5 hoofdstukken van het rapport verder toegelicht. In ieder DNA plan zitten deze hoofdstukken inbegrepen. Het praktische advies wat je tevens ontvangt, is toegespitst op het gewenste resultaat dat jij wilt behalen en afhankelijk van welk DNA plan je hebt aangevraagd.

GENOEMD IN:

Elsevier
HeartLife Black
Womens Health Black
Kies pakket
for a better you
Kies pakket