Meer

Praktijkdag Nutrigenomics Advanced

CellCare Academy biedt gezondheidsprofessionals educatie op het gebied van nutrigenomics en physiogenomics. Meerdere keren per jaar wordt er, in samenwerking met Genecoach, de Praktijkdag Nutrigenomics "Advanced" gegeven.

De praktijkdag

Heb je de Masterclass Nutrigenomics bij ons gevolgd en werk je al met Genecoach?

Dan is de Praktijkdag Nutrigenomics iets voor jou. Tijdens deze training word je als Genecoach Professional verder opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit het DNA Rapport te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's.

Gedurende deze training zullen we uitgebreid stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van genetica en in het bijzonder nutrigenomics. Tevens zullen we de nieuwste ontwikkelingen van het DNA rapport met jullie bespreken.

Meer informatie

Voor meer informatie en het inschrijven voor de Praktijkdag Nutrigenomics "Advanced" ga je naar de website van CellCare Academy.

Naar de website van CellCare Academy
Masterclass Nutrigenomics

Masterclass Nutrigenomics

Heb jij onze Masterclass Nutrigenomics nog niet gevolgd?

Tijdens de 3-daagse Masterclass Nutrigenomics word je opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit DNA rapporten te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's. Het DNA plan van Genecoach is uniek in zijn soort en momenteel de meest vooruitstrevende en best onderbouwde test op het gebied van genetisch onderzoek.

Meer informatie
Website CellCare
for a better you
Website CellCare