Meer

Praktijkdag Nutrigenomics Advanced

CellCare Academy biedt gezondheidsprofessionals educatie op het gebied van nutrigenomics en physiogenomics. Meerdere keren per jaar wordt er, in samenwerking met Genecoach, de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced gegeven.

De praktijkdag

Heb jij de Masterclass Nutrigenomics gevolgd en wil je je blijven verdiepen in DNA? Dan is onze praktijkdag voor jou interessant om te volgen.

Tijdens deze training word je verder opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit het DNA Rapport te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's.

Gedurende deze training zullen we uitgebreid stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van genetica en in het bijzonder nutrigenomics. Tevens zullen we de nieuwste ontwikkelingen van het DNA rapport met jullie bespreken.

Geen enkele praktijkdag is hetzelfde

Interpreteren van DNA-uitslagen is en blijft een complexe taak. De enige manier die werkt is doen, doen, doen!
Door de vele herhalingen ga je het ineens zien, de verbanden, de constellatie van genen die betrokken zijn bij het ontstaan van een klacht. En iedere keer dat je een praktijkdag volgt, gaan we een laagje dieper.
Geen enkele praktijkdag is hetzelfde.
We bespreken telkens andere casussen en we nodigen daar de personen bij uit die het betreffen. En ook ons assortiment aan genetic fingerprints groeit. Ken jij ze al? Leren is herhalen! En omdat we nieuwe materialen ontwikkelen, nodigen we je uit voor onze Praktijkdag Nutrigenomics Advanced, ook al heb je hem eerder gevolgd. Volg er gerust meer!

Volg de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced (nogmaals)

Volg de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced (nogmaals)

Heb jij de praktijkdag al eens gevolgd en wil jij jezelf blijven scholen door vaker een praktijkdag te volgen? Dan ontvang je op iedere volgende Praktijkdag Nutrigenomics Advanced een korting van 25% op de deelnamekosten. Gebruik hiervoor kortingscode PNAher25 bij inschrijving via CellCare Academy.

Meer informatie

Voor meer informatie en het inschrijven voor de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced ga je naar de website van CellCare Academy.

Naar de website van CellCare Academy
Masterclass Nutrigenomics

Masterclass Nutrigenomics

Heb jij onze Masterclass Nutrigenomics nog niet gevolgd?

Tijdens de 3-daagse Masterclass Nutrigenomics word je opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit DNA rapporten te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's. Het DNA plan van Genecoach is uniek in zijn soort en momenteel de meest vooruitstrevende en best onderbouwde test op het gebied van genetisch onderzoek.

Meer informatie
Website CellCare
for a better you
Website CellCare