Meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op of laat ons jou terugbellen.

Veelgestelde vragen

Worden de uitslagen opgeslagen in een database?

Jouw speekselmonster wordt na een succesvolle analyse vernietigd.

De resultaten in het rapport worden als PDF gerapporteerd. Jouw gegevens blijven bewaard op een beveiligde server, middels strikte privacy protocollen.

Waarom moet ik ook mijn lengte en gewicht doorgeven?

Om advies om maat te kunnen geven hebben wij ook jouw lengte en gewicht nodig. Lengte en gewicht zijn bepalend voor het type advies dat aan jou wordt gegeven.

Wat betekent de barcode die op mijn kit zit?

Met de barcode kunnen we jouw gegevens identificeren. Dat wil zeggen dat altijd het juiste wangslijm-sample gekoppeld zit aan de juiste code en daarmee aan jouw persoonlijke gegevens.

In welke taal is het rapport verkrijgbaar?

Het rapport is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.

Wie kan ik bereiken wanneer ik een uitleg wil over mijn rapport?

Wanneer je inhoudelijk een toelichting wilt over jouw rapport, dan kan je contact opnemen met één van onze GeneCoach Professionals.

Wat zijn de kosten voor het Personal DNA Profile

De kosten bedragen bedragen € 549,00 (inclusief BTW) voor een original DNA Plan. Voor een premium variant betaal je € 649,00 (inclusief BTW). Je ontvangt standaard een digitaal rapport van jouw resultaten. Het is mogelijk om jouw resultaten als hardcopy te ontvangen. De kosten voor de hardcopy bedragen € 34,95 (inclusief btw).

Ik ben mijn rapport kwijt, kan ik deze nogmaals ontvangen?

Ja dit kan. Je kunt een e-mail sturen aan info@genecoach.nl of ons bellen op 0341- 743 994 zodat wij jou hiermee verder kunnen helpen.

Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard?

De gegevens worden door het laboratorium bewaard als ruwe gegevens 'raw data'. Hierbij worden alleen testresultaten opgeslagen zonder de koppeling naar jouw persoonlijke gegevens. Wij zijn van overheidswege verplicht om jouw gegevens gedurende 7 jaar te bewaren.

Wat gebeurt er eigenlijk als er genen niet geanalyseerd kunnen worden?

Het komt weleens voor, al is het zelden, dat een gen niet kan worden bepaald. In dat geval noemen we dat een SNP-fail. Dit kan verschillende redenen hebben. Soms wordt bijvoorbeeld de reden gevonden in een eerder doorgemaakte chemokuur. Een analyse wordt afgekeurd als er meer dan twee SNP-fails worden geconstateerd. Je mag dan kosteloos opnieuw een test afnemen (recollection). Is er dan opnieuw sprake van een afkeuring van de analyse, dan kijken wij met jou naar een andere oplossing.

Is het noodzakelijk om mijn rapport te bespreken met een gezondheidsprofessional.

Jouw resultaten worden op een duidelijke en praktische manier gerapporteerd. De resultaten en belangrijke aspecten in het rapport zijn zelfstandig door te nemen.

Wij raden het je aan om jouw resultaten met één van onze GeneCoach Professionals te bespreken, omdat een gezondheidsprofessional beter in staat is verbanden te leggen tussen jouw resultaten en jouw klachten en/of doelen om zo samen een gericht plan van aanpak te maken.


Hoelang duurt het voordat ik mijn rapport ontvang, nadat ik mijn sample kit heb opgestuurd?

De gemiddelde doorlooptijd van verzending naar het lab tot het ontvangen van het rapport, bedraagt zo’n zes weken.

Is het mogelijk om aan de hand van het GeneCoach DNA Profile te zien of ik een ernstige- of erfelijke ziekte krijg?

Het GeneCoach DNA Profile test ruim 120 SNP’s, die te maken hebben met fysiologische processen en stofwisselingsprocessen zoals bijvoorbeeld de effectiviteit qua werking van specifieke enzymen. Er worden uitdrukkelijk geen genen getest die direct met ziekten of aandoeningen te maken hebben.