Meer

Vacature Office Assistent

Zit organiseren in jouw DNA? Kom dan ons team versterken als Office Assistent.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een energieke en punctuele Office Assistant (40 uur). Trefwoorden: klantgericht, accuraat, energiek, initiatief nemend, meedenken met de lopende werkprocessen. Je bent een administratieve topper met een echte aanpakkersmentaliteit.

Dit wordt je job

De functie van Office Assistant binnen ons bedrijf is een mooie kans!
Tenminste, als je energie krijgt van het zo goed mogelijk ondersteunen van ons enthousiaste team.

Hoe ziet jouw functie eruit? Enerzijds ben je als webshopmedewerker verantwoordelijk voor de bestellingen die online binnenkomen. Deze inkomende bestellingen zijn zowel voor Genecoach als voor CellCare Supplements. Om ervoor te zorgen dat de klant exact het juiste ontvangt ben je gedurende enkele dagdelen per week werkzaam binnen ons logistieke team. Van binnenkomst van de order tot en met het op een correcte wijze inpakken en verzenden van de bestelling naar de klant: jij draagt er zorg voor dat de klantorder van A tot en met Z bij jou in goede handen is en de juiste opvolging krijgt met uiteindelijk een zeer tevreden klant!

Anderzijds zorg jij met jouw ordelijkheid en punctuele kwaliteiten voor structuur in onze administratieve werkzaamheden en voer je die heel nauwgezet uit. Zo beheer je de agenda, plan je afspraken en beantwoord je de telefoon. Je onderhoudt contact met klanten en staat garant voor een goede indruk en een juiste administratieve doorloop.

Wat breng je mee?

Wat breng je mee?

Jij bent enthousiast, energiek en hebt een dienstverlenende en flexibele instelling.
Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen tussen de verschillende taken die je hebt.

Administratief ben je sterk en je vooruitziende blik zorgt ervoor dat je regelmatig al dingen oppakt voordat ze gezegd zijn. Jouw servicegerichtheid siert jou en maakt jou dé Office Assistant die wij zoeken.

Het liefst ben je 40 uur beschikbaar en verder vragen wij het volgende van je:

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring en affiniteit met administratieve en organisatorische werkzaamheden
  • Kennis van Office en Afas is een pré

Welkom in ons team!

Genecoach is een enthousiast, jong team met een positieve en open werksfeer. Teamwork staat centraal en er is altijd ruimte voor jouw goede ideeën en slimme oplossingen. Hiernaast biedt Genecoach een inspirerende werkomgeving door alle kennis en ervaring die in huis is op het gebied van een gezonde leefstijl, voeding en work-life-balancing. Er zijn marktconforme arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Genecoach is een sterk groeiende DNA-organisatie die zowel nationaal als internationaal actief is. Genecoach wil mensen helpen bij het creëren en behouden van een gezonde leefstijl en het voorkomen van ziekte, door passende keuzes te maken op het gebied van voeding, leefstijl en beweging. Zij heeft daarvoor onder meer een Personal DNA Profile ontwikkeld. Genecoach maakt integraal onderdeel uit van de CellCare Health Group. CellCare Health Group verzorgt high-end opleidingen voor gezondheidsprofessionals en heeft een eigen supplementenlabel alsmede een gezondheidscentrum.

Zin om te starten?

Stuur dan je CV naar Claudia Westerink: claudia@guhru.nl. Meer informatie? Mail of bel Claudia Westerink op 0547 – 820480 (Bereikbaar maandag t/m vrijdag) of kijk op onze website www.guhru.nl.