Meer

Hoe vitaal voel jij je?

vi·taal (bijvoeglijk naamwoord) 1 voor het leven van groot belang 2 krachtig, energiek: een vitale grijsaard

One size fits all?

Je bewust zijn van wat je wel en niet eet, kan helpen om je dagelijks functioneren op een hoger niveau te brengen en te houden. Net als regelmatig sporten. Zelfs van een dieet wil je nog weleens opknappen. Maar geeft dat bewustzijn, sporten en diëten nou werkelijk het gewenste effect? Weet je eigenlijk wel wat voor jou echt de beste manier is om verantwoord met je lichaam om te gaan? Want één ding is zeker: een ‘one size fits all’ oplossing bestaat niet.

Actuele stand van zaken

Genecoach geeft jou inzicht in de actuele stand van zaken in je lichaam: hoe goed zijn lichaam en geest in balans en welke en welke genetisch bepaalde risicofactoren kunnen van invloed op jouw gezondheid. Op basis van deze gegevens ontvang je van Genecoach een persoonlijk advies gericht op leefstijl, voeding en beweging. Je weet dus wat ervoor nodig is om je goed te voelen en gezond door het leven te gaan.

Hoe werkt dat nou precies?

Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam. Voor het wangslijm ontvang je een DNA-collector kit. De kenmerken van jouw brein en lichaam bepalen we via twee online vragenlijsten.

We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit. Onze uitleg en adviezen zijn zorgvuldig omschreven en bieden je een groot aantal praktische mogelijkheden om een betere versie van jezelf te worden.

Na ontvangst van jouw persoonlijke advies is het tijd om aan de slag te gaan. Dit kan je geheel zelf doen óf met onze hulp.

Lees hier meer over de inhoud van het DNA rapport