Meer

Original of premium DNA plan

Genecoach biedt zowel een original als een premium DNA plan aan. Wij analyseren bij beide plannen jouw DNA, maar wat is nou het verschil?

DNA rapport

Je ontvangt bij beide plannen standaard een digitaal DNA rapport met jouw genetische resultaten, achtergronden en voedingsinformatie. Jouw persoonlijke DNA rapport bevat 5 overzichtelijke hoofdstukken waarin 60 onderdelen worden gerapporteerd met jouw persoonlijke resultaten en jouw persoonlijke aanbevelingen. Per onderdeel ontvang je een overzichtelijke rapportage met praktische verbeterpunten.

Original DNA plan

Bij het Original DNA plan ontvang je jouw persoonlijke DNA rapport en adviezen. Het is ten zeerste aan te bevelen om begeleiding aan te vragen bij een Genecoach professional bij de interpretatie van jouw DNA rapport.

Premium DNA plan

Bij het Premium DNA plan ontvang je meer dan bij het Original DNA plan. Ook hier vertellen we welke punten in het DNA rapport belangrijk zijn voor het behalen van het gewenste resultaat. Maar we gaan hier beduidend verder. Je ontvangt advies op maat in de vorm van de 5 belangrijkste ‘doel gerelateerde’ tips, 5 belangrijkste voedingstips en 3 belangrijkste supplementen tips. Dit doen we niet alleen op basis van genetische aanleg, we houden tevens rekening met de huidige kenmerken en gezondheid van jou. Dat doen we door middel van 2 digitale vragenlijsten. De zogenaamde Genecoach Brain Index en de Genecoach Body Index. Het Premium plan verbindt dus de huidige status van jouw gezondheid met jouw genetische aanleg en jouw gewenste resultaat.

Bekijk hier onze DNA plannen

Wel of geen begeleiding?

Jouw resultaten worden op een duidelijke en praktische manier gerapporteerd. De resultaten en belangrijke aspecten in het DNA rapport zijn zelfstandig door te nemen, echter raden wij het ten zeerste aan om jouw resultaten uit de DNA-analyse te bespreken met één van onze Genecoach professionals.

Een Genecoach professional is in staat verbanden te leggen tussen jouw resultaten en jouw klachten en/of doelen om zo samen een gericht plan van aanpak te maken.

Bekijk onze Genecoach professionals